مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
80 گرم کاکائو تلخ (یـا کاکائو شیری)
50 گرم کره
40 گرم شکر
30 گرم آرد ، اموزش جلق زدن درست الک شده

دستورالعمل:
1. اموزش جلق زدن درست تخم مرغ ها را هم بزنید، شکر را بـه آرامـی بپاشید که تا مخلوطی کم رنگ و حبابی شکل درون آید. اموزش جلق زدن درست از قبل فر را دمای 210 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2. بـه آرامـی کاکائو و کره را درون ظرف آب کنید و سپس مخلوط تخم مرغ و شکر را بـه آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید که تا مخلوط یک دستی حاصل شود.

3. سپس آرد الک شده را بـه آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید و آن را کنار بگذارید. داخل قالب را با کره آب شده چرب کنید. پودر کاکائو بـه آن بپاشید و سپس مخلوط را که تا دو سوم قالب پر کنید.

4. اگر مـیخواهید داخل آن هنوز حالت مایع باشد درون 210 درجه سانتی گراد بـه مدت 7 الی 10 دقیقه پخته شود و اگر داخل آن را نیمـه مایع مـی خواهید 11 الی 13 دقیقه پخت آن زمان لازم دارد. از فر خارج کنید و بگزارید 5 الی 10 دقیقه باقی بماند و سپس درون بشقاب قرار دهید.

5. مـی توانید این کیک شکلاتی را با بستنی و مـیوه های حبه ای فصلی سرو کنید

: اموزش جلق زدن درست




[طرز تهیـه دسر شکلاتی بسیـار ساده و خوشمزه - ایران ناز اموزش جلق زدن درست]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 22 Jan 2019 11:09:00 +0000