رستوران های اکبرجوجه، اموزش جلق زدن درست بیشتر از نیم قرن سابقه فعالیت دارند. اموزش جلق زدن درست رستوران هایی کـه جوجه کباب ویژه ای سرو مـی کنند و البته فقط مختص مازندران و گلستان هستند. اموزش جلق زدن درست اکبرجوجه البته لقب آقای علی اکبر کلبادی هم هست کـه همراه با برادرانش رستوران های زنجیره ای اکبرجوجه را تاسیس د و البته که تا حدودی جلوی متقلبان را گرفتند. اکبرجوجه اکنون بـه رستوران های زنجیره ای بدل شده هست که همگی آرم و نشان یکسانی دارند. رستوران هایی کـه روی شیشـه آنـها نام برادران گلبادی دیده مـی شود شعبه های اصلی هستند.

مواد لازم:
جوجه کباب: اموزش جلق زدن درست یک کیلوگرم
برنج: 5 پیمانـه
رب انار شیرین: دو پیمانـه
لیموترش: یک کیلوگرم
زعفران دم کرده: سه قاشق غذاخوری
روغن مایع: سه پیمانـه
نمک و فلفل

روش تهیـه:
اگر اهل کباب خوری درون خانـه باشید، حتما چندباری جوجه کباب زعفرانی را بـه جای اینکه بـه سیخ بکشید، با گوجه فرنگی سرخ کرده اید. انصافا خوشمزه هم مـی شود. اکبرجوجه هم همـین جوجه کباب هست با یکی دو تفاوت؛ جوجه ها را حتما در آبلیمو، نمک و آب بخوابانید. روایت هست کـه مـی گویند یک روز حتما تکه های مرغ را درون محلول آبلیمو، آب و نمک بخوابانید. اما از ما نشنیده بگیرید؛ سه چهار ساعت هم کفایت مـی کند.

بعد از این مدت، روغن را درون تابه ای نسبتا گود و بزرگ داغ کنید و سپس جوجه ها درون آن بچینید. جوجه ها معمولا آب مـی اندازند. اگر اجازه بدهید کمـی آبپز شوند، بـه سود خودتان کار کرده اید. جه کـه تمام شد، حتما دو طرف گوشت طلایی شود. بعد از این از روغن بیرون بیـاورید.

روی جوجه ها را رب انار بریزید و با جعفری تزیین کنید.

نکته باریکتر از مو: این غذا برخلاف جوجه کباب زعفرانی، پیـاز و زعفران ندارد. اما اگر دوست داشتید مـی توانید زعفران و پیـاز هم بزنید. خوشمزه تر مـی شود. ضمنا فراموش نکنید یک کاسه رب انار کنار دستتان بگذارید، لازم مـی شود.

مخلفات: رسم هست که اکبرجوجه را با پلو زعفرانی مـی خورند. هرچند پلو سفید هم بد نیست. اما به منظور درست پلو زعفرانی، حتما پلو کته درست کنید. وقتی آب برنج درون حال حباب زدن است، زعفران دم کرده را اضافه کنید.

نوشیدنی: دوغ نوشیدنی سالمـی به منظور این غذاست. هرچند کـه مالت هم خوب است.

برای فردا: مـی دانید کـه قدیم ها رستوران ها به منظور هر روز، یک سوپ ویژه داشتند؟ اسمش هم بود سوپ روز. چیزی کـه اکنون بـه سوپ جو یـا ورمـیشل بدل شده است. ما هم فردا سوپ روز داریم!




[طرز تهیـه اکبر جوجه غذای معروف شمالی - ایران ناز اموزش جلق زدن درست]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 22 Jan 2019 10:26:00 +0000